Vakbeurs Klimaat 2018

Vakbeurs Klimaat 2018

Date: November 8, 2018

Location: Expo Houten

Events

Waarom bezoeken

Voor iedereen die geïnteresseerd is in groene, water- en klimaatbestendige openbare ruimte

Vakbeurs Klimaat in Expo Houten

Op donderdag 8 november 2018 komen in Expo Houten professionals bijeen om kennis en inspiratie te delen op het gebied van water- en klimaatbestendige stad. De gelijknamige vakbeurs biedt voor het vierde jaar op rij een platform voor geïnteresseerde professionals.

De beurs is met name interessant voor mensen werkzaam bij gemeenten, provincies, waterschappen, rijksoverheid, onderzoek- en adviesbureaus en kennisinstituten.

De huidige klimaatverandering zorgt voor grotere hoeveelheden regenwater, maar ook voor droogte en hittestress in steden, overstromingen door rivierwater of zeespiegelstijging en veranderende dag- en nachttemperaturen. Openbare ruimte in steden zal dus klimaatbestendig moeten worden ingericht.

Vakbeurs Klimaat in Expo Houten

Tijdens het evenement vindt u oplossingen voor de uitdaging waar alle steden, nu en in de komende jaren, mee geconfronteerd worden: het klimaatbestendig maken van de stedelijke leefomgeving. Tijdens de beurs wordt ingegaan op de klimaatverschillen binnen steden en de duurzame oplossingen voor de bijkomende problematieken.

Van klimaatadaptatie tot hemelwaterafvoer

Vakbeurs Klimaat in Expo Houten

Op de Vakbeurs Klimaat worden alle mogelijkheden, problemen en oplossingen rond de klimaatbestendige stad getoond en besproken. Zo vindt u op de beurs onder meer innovatieve producten voor bestrating, platte daken, groenvoorzieningen, pleinen en hemelwaterafvoer en -opvang.

Tijdens een actueel lezingenprogramma worden visies en maatregelen besproken die de waterveiligheid en de openbare ruimte verbeteren en die ervoor zorgen dat veiligheid en leefbaarheid elkaar versterken.

Ontmoet elkaar in een gastvrije sfeer

Vakbeurs Klimaat biedt het perfecte platform om elkaar te ontmoeten, kennis te halen en te delen en de laatste nieuwe ontwikkelingen te ervaren. En dat alles onder het genot van gratis koffie, thee en fris! Registreer hier voor gratis toegang.

Vakbeurs Klimaat in Expo Houten
Petra Lauwerijssen-van Rijsbergen
icares@woensdrecht.nl
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.